leuke sinterklaas tips
leuke sinterklaas plaatjes
pietendiploma
sinterklaas verlanglijstje

sinterklaas recepten
kruidnoten
pepernoten
schuimpjes
speculaas
speculaasbrokken
suikerbeestjes
taaitaai

meer sinterklaas tips
leuke sinterklaas
sinterklaas plaatjes
sinterklaasverhuur rdam
1001 sinterklaas tips
sinterklaasfeest
sinterklaasfeestje vieren

leuke tips
verjaardag
feest
halloween
kerst
oliebollen
baby
gedichten
teksten
plaatjes
kaarten
liefde
Marsepein.

IngrediŽnten

250 gram amandelen
400 gram poedersuiker
3 of 4 eetlepels rozenwater



Bereiding

Maak de amandelen zo fijn mogelijk.
Zeef de poedersuiker
Kneed de amandelen, poedersuiker en rozenwater tot een soepel deeg.
Leg het 1 dag in plastic- of aluminiumfolie op een koele plaats. Een week is nog beter. Dan zijn de smaken pas echt goed in elkaar doorgedrongen.
Maak er figuurtjes van.
U kunt de marsepein eventueel met voedingskleurstof een kleurtje geven.

eet smakelijk!


home
© paradijsje.nl, marsepein